Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 65g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Vehnäjauho sunnuntai1165g4076kcal139.8g826.9g24.5g40.8g
Grahamjauho, 1 dl340g1223kcal44.2g234.4g10.2g42.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen243g1747kcal0g0g194.1g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 81g60kcal10.6g0.9g0.3g5.6g
Maito, Kevyt809g372kcal25.9g38.8g12.1g0g
Sokeri 227g919kcal0g226.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5888g16980kcal457.2g2654.8g495.6g177.8g
Valittu annoskoko2944g8490kcal228.6g1327.4g247.8g88.9g
Annoskoko puolitettuna1472g4245kcal114.3g663.7g123.9g44.5g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187