Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 210g61kcal2.1g9.7g0.6g3.8g
Lapinliha,poronkäristys 750g562g776kcal118.1g5.6g33.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow300g240kcal12.6g39g2.7g9.3g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g375g937kcal71.2g0.1g82.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5892g4027kcal408g108.8g239g26.2g
Valittu annoskoko2946g2013kcal204g54.4g119.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna1473g1007kcal102g27.2g59.8g6.6g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710