Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1168g281kcal21.1g25.7g3.5g26.9g
Parsakaali brokkoli 701g246kcal32.4g13.7g2.1g17.5g
Juusto, keskiarvo 234g817kcal58.4g0.6g64.7g0g
Maito,kevyt (valio) 100g701g322kcal22.4g33.6g10.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Voi 60% rasvaa 98g534kcal0.9g0.5g59.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5894g4721kcal280g213.6g282.4g92g
Valittu annoskoko2947g2361kcal140g106.8g141.2g46g
Annoskoko puolitettuna1474g1180kcal70g53.4g70.6g23g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145378