Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo450g3195kcal1.4g0.9g360g0g
Sokeri 450g1827kcal0g449.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 750g2573kcal76.4g525g9g26.3g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 600g522kcal6.4g109.8g2.4g10.8g
Taloussuklaa, Fazer300g1545kcal11.7g168g90g15.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g180kcal0g44.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5898g20678kcal275.8g2609g990.4g106.2g
Valittu annoskoko2949g10339kcal137.9g1304.5g495.2g53.1g
Annoskoko puolitettuna1475g5170kcal69g652.3g247.6g26.6g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328