Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g168g587kcal5.9g135.9g1.7g5g
Kuivahiiva, annos 11g2.2g7.9kcal1g0.9g0.1g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g1271kcal13.8g276g11.6g10g
Valittu annoskoko295g635kcal6.9g138g5.8g5g
Annoskoko puolitettuna148g318kcal3.5g69g2.9g2.5g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547