Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g62g37kcal6.2g2.7g0.2g0g
Sokeri 106g428kcal0g105.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g166kcal4.9g33.9g0.6g1.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8.9g33kcal1.7g1g1.9g2.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g2.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g112kcal0g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g1733kcal39.2g292.2g41.4g8.8g
Valittu annoskoko295g866kcal19.6g146.1g20.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna148g433kcal9.8g73.1g10.4g2.2g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920