Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Sokeri 33g134kcal0g32.9g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g31g143kcal0.2g0.2g15.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai81g283kcal9.7g57.3g1.7g2.4g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Flora Vanilla 12%23g44kcal1g3.7g2.8g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g25g139kcal1.6g14.2g1g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g47g16kcal0.2g3g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g1683kcal38.6g227.8g53.8g7.6g
Valittu annoskoko295g842kcal19.3g113.9g26.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna148g421kcal9.7g57g13.5g1.9g
Arvot/100g100g285kcal6.5g38.6g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868