Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu79g282kcal9.4g55.7g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 104g148kcal12.9g0.3g10.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g13g8kcal0.4g0g3.1g0g
Sokeri 31g127kcal0g31.4g0g0g
Voi 19g137kcal0.2g0.1g15.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Appelsiini, kuorittu 41g19kcal0.2g3.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g1505kcal46.6g182.8g68g1.8g
Valittu annoskoko295g752kcal23.3g91.4g34g0.9g
Annoskoko puolitettuna148g376kcal11.7g45.7g17g0.5g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429