Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 31g3.9kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g78g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g44g83kcal10.9g0g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)63g44kcal7.5g2.2g0.6g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g704kcal47.4g13.4g51.4g3.4g
Valittu annoskoko295g352kcal23.7g6.7g25.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna148g176kcal11.9g3.4g12.9g0.9g
Arvot/100g100g119kcal8g2.3g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769