Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 31g226kcal0.4g0.1g25.4g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Kananmuna, paistettu 11g23kcal1.5g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Raparperi 42g14kcal0.3g2.3g0g0.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 42g16kcal0.1g3.4g0g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.1g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g42g146kcal5.8g23.3g3.1g4.2g
Voi 21g151kcal0.2g0.1g16.9g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g71kcal2.1g14.6g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g1931kcal29.4g231.8g96.2g15g
Valittu annoskoko295g966kcal14.7g115.9g48.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna148g483kcal7.4g58g24.1g3.8g
Arvot/100g100g328kcal5g39.3g16.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790