Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.2g3.9kcal0.7g0.1g0g0.4g
Vehnälese 8.4g19kcal1.1g1.3g0.4g3.1g
Ruislese 7.1g20kcal1.1g1.9g0.3g2.8g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g21g78kcal2.9g11.5g1.7g2.3g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)63g221kcal7.6g43.5g1.2g3.1g
Vehnäjauho puolikarkea 84g288kcal8.6g58.8g1g2.9g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g1266kcal44g235.8g9.2g29.2g
Valittu annoskoko295g633kcal22g117.9g4.6g14.6g
Annoskoko puolitettuna148g316kcal11g59g2.3g7.3g
Arvot/100g100g215kcal7.5g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948