Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g63g450kcal0.6g0.6g50g0g
Fariinisokeri63g254kcal0g62.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten14g46kcal3.3g6.3g3g1.5g
Pandan tumma suklaa 150 g22g117kcal1.1g11.4g7g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g31g164kcal3g16.6g9.7g0g
Mantelirouhe, 1 rkl16g90kcal3.3g0.8g7.9g1.8g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana591g2627kcal36.8g205.8g187.6g6.6g
Valittu annoskoko295g1313kcal18.4g102.9g93.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna148g657kcal9.2g51.5g46.9g1.7g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.8g31.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773