Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 28g90kcal2.8g18.3g0.3g0.9g
Herne 33g23kcal1.7g3.1g0.1g1g
Maustekurkku sokerisuolattu 32g6.3kcal0.2g0.9g0g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g83g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Maissi, purkki Rainbow26g16kcal0.5g2.5g0.4g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 8.3g19kcal1.2g0.1g1.5g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 83g77kcal13.2g2.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana591g500kcal40.4g61g8.6g7.6g
Valittu annoskoko295g250kcal20.2g30.5g4.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna148g125kcal10.1g15.3g2.2g1.9g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221