J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g75g124kcal15g0g7.5g0g
Makaroni ( tumma Torino )56g197kcal10.1g33.2g2.2g3.4g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Milbona Maito rasvaton113g37kcal3.7g5.5g0g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g7.5g35kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana591g860kcal63.4g81g30.8g7.6g
Valittu annoskoko296g430kcal31.7g40.5g15.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna148g215kcal15.9g20.3g7.7g1.9g
Arvot/100g100g146kcal10.7g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750