Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g88g79kcal1.3g5.3g5.7g1.8g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g88g39kcal1.3g6.6g0.9g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g66g76kcal10.5g1.2g3.3g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g55g60kcal12.6g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana591g508kcal51.4g26.2g21.8g3.6g
Valittu annoskoko296g254kcal25.7g13.1g10.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna148g127kcal12.9g6.6g5.5g0.9g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961