Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g73g206kcal3.4g22.9g11g4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g44g77kcal10.9g0.2g3.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow29g52kcal0.2g1.7g5g0g
Pesto Rosso, Barilla15g48kcal0.6g1.7g4.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen73g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Basilika, tuore4.4g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g15g42kcal4.8g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana591g901kcal41.4g62.4g54g11.6g
Valittu annoskoko296g451kcal20.7g31.2g27g5.8g
Annoskoko puolitettuna148g225kcal10.4g15.6g13.5g2.9g
Arvot/100g100g152kcal7g10.6g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058