Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g22g71kcal10.9g6.6g0.1g1.2g
Rypsiöljy 4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Soijakastike 3.9g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.7g5.7kcal0.3g1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g55g19kcal0.5g3.6g0.3g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g87kcal0g0g9.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.3g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen66g22kcal2.2g3.2g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%22g50kcal6.3g0.5g2.6g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow51g186kcal7.1g36g1.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana591g1032kcal56.8g113.8g39g7.6g
Valittu annoskoko296g516kcal28.4g56.9g19.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna148g258kcal14.2g28.5g9.8g1.9g
Arvot/100g100g175kcal9.6g19.2g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291