Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g38g230kcal7.9g2.6g20.9g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g13g1.2kcal0.2g0g0.1g10.6g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g2.5g15kcal0.5g0.2g1.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana591g1684kcal50.6g16.2g158.4g26.4g
Valittu annoskoko296g842kcal25.3g8.1g79.2g13.2g
Annoskoko puolitettuna148g421kcal12.7g4.1g39.6g6.6g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.7g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597