Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 56g63kcal11.9g0g1.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 79g33kcal7.7g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g269kcal42.2g14.4g4.6g5g
Valittu annoskoko296g134kcal21.1g7.2g2.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna148g67kcal10.6g3.6g1.2g1.3g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361