Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1198g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1678g5872kcal58.7g1359g16.8g50.3g
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Oliiviöljy 40g353kcal0g0g39.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5900g12706kcal137.2g2759.6g116g100.6g
Valittu annoskoko2950g6353kcal68.6g1379.8g58g50.3g
Annoskoko puolitettuna1475g3177kcal34.3g689.9g29g25.2g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547