Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g19g74kcal0.6g3.8g6.4g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g25g63kcal2.8g0.8g5.5g0.4g
Chilikastike original, Felix38g33kcal0.6g5.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Peruna, vanha, kuorittu 375g286kcal7.1g58.2g0.8g3.8g
Paprika punainen 163g48kcal1.5g7.3g0.7g3.1g
Persilja 38g10kcal0.5g0.4g0.1g3g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Chili mausteseos, Old El Paso3.8g11kcal0.3g1.8g0.2g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g400g881kcal48g10.4g72.1g0.8g
Makaroni, keitetty, suolaton 125g123kcal3.8g24.9g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5900g3270kcal138.8g258.8g176.4g44g
Valittu annoskoko2950g1635kcal69.4g129.4g88.2g22g
Annoskoko puolitettuna1475g818kcal34.7g64.7g44.1g11g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030