Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 600g254kcal58.9g2.4g0.6g0g
Canderel makeutusjauhe100g384kcal2.9g93.1g0g0g
Perunajauhot,rainbow20g65kcal0g16.2g0g0.3g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton150g480kcal34.7g15.8g31.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Canderel makeutusjauhe20g77kcal0.6g18.6g0g0g
Karviainen 1260g503kcal11.1g68g5g42.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5900g8965kcal248.4g476.2g633.6g86.2g
Valittu annoskoko2950g4483kcal124.2g238.1g316.8g43.1g
Annoskoko puolitettuna1475g2241kcal62.1g119.1g158.4g21.6g
Arvot/100g100g152kcal4.2g8.1g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202782