Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g482g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g121g125kcal9.5g19.6g0.7g2.4g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g121g133kcal6g25.3g0.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%602g964kcal16.3g16.3g90.4g0g
Ruohosipuli 241g55kcal3.3g4.1g1.4g5.8g
Katkarapu 1205g824kcal174g0g13.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g121g1084kcal0g0g120.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g6655kcal431.2g178.8g455.8g33g
Valittu annoskoko2952g3328kcal215.6g89.4g227.9g16.5g
Annoskoko puolitettuna1476g1664kcal107.8g44.7g114g8.3g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850