Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen360g2592kcal3.6g3.6g288g0g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 612g2484kcal0g611.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g720g2520kcal25.2g583.2g7.2g21.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten108g356kcal25.4g48.6g22.7g11.9g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g216g864kcal0g216g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten36g119kcal8.5g16.2g7.6g4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen120g864kcal1.2g1.2g96g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 120g55kcal3.6g5.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g20642kcal203.4g3015.6g900.8g75.2g
Valittu annoskoko2952g10321kcal101.7g1507.8g450.4g37.6g
Annoskoko puolitettuna1476g5160kcal50.9g753.9g225.2g18.8g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002