Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 784g4161kcal2.4g3.9g470.3g0g
Sokeri 762g3091kcal0g760.8g0g0g
Kananmuna kuoreton762g1089kcal91.4g0g76.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 314g1050kcal0.2g255.9g0.2g4.4g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g224g1389kcal48.2g27.5g123.9g16.1g
Sokeri 108g436kcal0g107.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g22431kcal284.4g2311g1341.2g41g
Valittu annoskoko2952g11216kcal142.2g1155.5g670.6g20.5g
Annoskoko puolitettuna1476g5608kcal71.1g577.8g335.3g10.3g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563