Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Sokeri 339g1376kcal0g338.7g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 200g68kcal6.1g10g0.2g0g
Maito rasvaton 200ml200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g200g1456kcal2g2g159.6g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 519g1779kcal52.8g363g6.2g18.2g
Mustikka metsä- 499g220kcal2.5g31.9g3g16.5g
Raparperi 359g121kcal2.5g19.7g0.4g5g
Voi, 1 tl, 5 g100g728kcal1g1g79.8g0g
Sokeri 170g688kcal0g169.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.8g1.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g14591kcal230.2g2089g546.6g88.6g
Valittu annoskoko2952g7295kcal115.1g1044.5g273.3g44.3g
Annoskoko puolitettuna1476g3648kcal57.6g522.3g136.7g22.2g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678