Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g299g2183kcal3g3g239.3g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g449g1525kcal9g13.5g161.5g0g
Kookoshiutale 105g692kcal8.5g6.7g67.6g17.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1675g646kcal2.7g136.7g1.5g25.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g299g1824kcal56.8g15g164.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 120g807kcal32.2g8.3g69.4g14.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g15399kcal224.8g376g1408g113.8g
Valittu annoskoko2952g7700kcal112.4g188g704g56.9g
Annoskoko puolitettuna1476g3850kcal56.2g94g352g28.5g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976