Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 799g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g16g0.9kcal0g0g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g559g895kcal106.2g0g51.4g0g
Bataatti, kuorittu 1438g1164kcal22.6g242g0.7g43.1g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Valkopippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g359kcal0g0g39.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g4924kcal262.6g498g185g90.4g
Valittu annoskoko2952g2462kcal131.3g249g92.5g45.2g
Annoskoko puolitettuna1476g1231kcal65.7g124.5g46.3g22.6g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436