Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1143g1590kcal126.8g4.6g118.8g0g
Sokeri 405g1643kcal0g404.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl143g1286kcal0g0g142.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 310g1062kcal31.5g216.6g3.7g10.8g
Leivinjauhe 29g50kcal1.5g10.8g0g0.1g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g29g111kcal0g28g0g0g
Raparperi 476g160kcal3.3g26.2g0.5g6.7g
Mansikka 324g151kcal1.6g27.2g0.6g6.2g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g95g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g12104kcal329.4g1435.4g532.8g47.6g
Valittu annoskoko2952g6052kcal164.7g717.7g266.4g23.8g
Annoskoko puolitettuna1476g3026kcal82.4g358.9g133.2g11.9g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692