Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Nakki, keskiarvo 601g1402kcal68.5g7g123.9g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g1503g451kcal22.5g67.6g6g37.6g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g401g180kcal0.8g44.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g401g641kcal8.4g15.2g60.1g0.4g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g30g66kcal1.9g7.5g3.1g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5908g5715kcal205.4g284.4g410.4g78.6g
Valittu annoskoko2954g2858kcal102.7g142.2g205.2g39.3g
Annoskoko puolitettuna1477g1429kcal51.4g71.1g102.6g19.7g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966