Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)526g347kcal78.9g0g3.7g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 526g68kcal5.9g5.2g1.1g6.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen175g35kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Herne 351g242kcal17.8g32.8g1.4g10.9g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 175g124kcal1.2g25.8g0.7g1.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 702g450kcal22.5g33.8g24.6g0.1g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 281g75kcal1.1g4g2g5.1g
Kananmuna, keitetty 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5908g3375kcal305.2g252.8g107.6g53.4g
Valittu annoskoko2954g1688kcal152.6g126.4g53.8g26.7g
Annoskoko puolitettuna1477g844kcal76.3g63.2g26.9g13.4g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170