Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 275g900kcal28g182.6g3g9.2g
Herne 333g230kcal16.9g31.2g1.3g10.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 317g63kcal2.2g9.5g0.3g5.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g833g169kcal5g31.7g2.5g11.7g
Maissi, purkki Rainbow263g158kcal5g25g4g0g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 83g189kcal11.7g1.4g15g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 833g767kcal131.8g20.8g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5910g5001kcal404.2g611.4g86g76.2g
Valittu annoskoko2955g2501kcal202.1g305.7g43g38.1g
Annoskoko puolitettuna1477g1250kcal101.1g152.9g21.5g19.1g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221