Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1000g240kcal12g34g2g21g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g100g350kcal6g76g1.7g2g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen48g86kcal15.8g0.5g1.9g0g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5912g4947kcal350g224g285.2g52g
Valittu annoskoko2956g2474kcal175g112g142.6g26g
Annoskoko puolitettuna1478g1237kcal87.5g56g71.3g13g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135