Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 124g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 12g9kcal1.6g0.1g0g0.9g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 24g73kcal2.1g13.4g0.5g3.4g
Grahamjauho 62g204kcal6.6g37.7g1.4g6.2g
Vehnäjauho puolikarkea 67g230kcal6.8g47g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g1109kcal34.2g196.4g13.8g25.6g
Valittu annoskoko296g554kcal17.1g98.2g6.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna148g277kcal8.6g49.1g3.5g6.4g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901