Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 40g46kcal6.7g0g2.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g20g50kcal2.8g0.7g4g0g
Pinaattipakaste 150g15g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g20g11kcal1.1g1.1g0.2g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g324kcal25.2g24g13.2g3.4g
Valittu annoskoko296g162kcal12.6g12g6.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna148g81kcal6.3g6g3.3g0.9g
Arvot/100g100g55kcal4.3g4.1g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369