Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 129g442kcal13.1g90.1g1.5g4.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 99g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%40g111kcal11.5g1g6.7g0g
Oliiviöljy 22g197kcal0g0g22.3g0g
Leivinjauhe 4.9g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g1643kcal56.2g195.6g68g9g
Valittu annoskoko296g822kcal28.1g97.8g34g4.5g
Annoskoko puolitettuna148g411kcal14.1g48.9g17g2.3g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531