Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 98g197kcal12.5g0.3g16.4g0g
Amerikan Pekoni filee, HK105g168kcal22.1g0.3g94.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)19g62kcal5.1g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g894kcal81.4g8.4g231.2g2.6g
Valittu annoskoko296g447kcal40.7g4.2g115.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna148g224kcal20.4g2.1g57.8g0.7g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182832