PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Paprika keltainen 28g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Riisi puuroutuva 47g161kcal2.8g35.4g0.3g1.1g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g38g23kcal0.3g2g1.5g0.1g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g5.6g22kcal1.8g0g1.6g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g3.7g3.8kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g597kcal13g86.4g20.2g5.6g
Valittu annoskoko296g299kcal6.5g43.2g10.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna148g149kcal3.3g21.6g5.1g1.4g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816