Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 88g126kcal8.4g1.8g9.5g0.2g
Punajuuri 109g42kcal1.1g7.5g0.2g2.7g
Riisi puuroutuva 28g97kcal1.7g21.5g0.2g0.7g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kevytmaitojuoma55g21kcal1.8g1.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g684kcal29g65g32.6g7.2g
Valittu annoskoko296g342kcal14.5g32.5g16.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna148g171kcal7.3g16.3g8.2g1.8g
Arvot/100g100g116kcal4.9g11g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198878