BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g92g93kcal2.8g12.9g3.4g0.8g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Chili paprika punainen4.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha98g163kcal18.7g0g9.8g0g
Rypsiöljy 17g146kcal0g0g16.5g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g35g42kcal1.2g1.3g3.5g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g908kcal46.4g32g66.4g2.4g
Valittu annoskoko296g454kcal23.2g16g33.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna148g227kcal11.6g8g16.6g0.6g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537