Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste50g13kcal0.5g2.4g0.2g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g305kcal23g25.2g11.8g3.8g
Valittu annoskoko297g152kcal11.5g12.6g5.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna148g76kcal5.8g6.3g3g1g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355