Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 66g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Pinaattipakaste 150g33g4.6kcal0.6g0.1g0.2g0.4g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 44g58kcal3.7g7.7g0.9g2.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.1g3.9kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Sipuli kuivattu 0.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)31g72kcal6.1g0.2g5.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g33g123kcal4.3g23.3g1.9g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g592kcal36g66.6g19.4g13g
Valittu annoskoko297g296kcal18g33.3g9.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna148g148kcal9g16.7g4.9g3.3g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148