Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha110g182kcal20.8g0g10.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)3.9g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Punaviini, 12%20g16kcal0.1g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 47g38kcal0.7g7.9g0g1.4g
Kesäkurpitsa47g8kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g629kcal45g23.6g35.2g5.4g
Valittu annoskoko297g315kcal22.5g11.8g17.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna148g157kcal11.3g5.9g8.8g1.4g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267