Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1000g1389kcal189.9g0g70g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g125g137kcal6.2g26.2g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Kukkakaali 1250g301kcal22.6g27.5g3.7g28.7g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g375g1349kcal105g7.5g101.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g7241kcal659.8g148.6g432g65g
Valittu annoskoko2960g3621kcal329.9g74.3g216g32.5g
Annoskoko puolitettuna1480g1810kcal165g37.2g108g16.3g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349