Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 401g458kcal67.4g0g20.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 501g381kcal9.4g77.6g1g5g
Porkkana 250g82kcal1.6g13.9g0.5g6.4g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi1002g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g200g501kcal28g6.8g40.1g0g
Pinaattipakaste 150g150g21kcal2.9g0.6g0.8g2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g200g106kcal11.4g10.6g1.8g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g10g6.5kcal0.8g0.9g0.1g0g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g3242kcal251g237.6g131.6g35.8g
Valittu annoskoko2960g1621kcal125.5g118.8g65.8g17.9g
Annoskoko puolitettuna1480g811kcal62.8g59.4g32.9g9g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369