Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1287g4416kcal131.1g900.9g15.4g45g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 990g635kcal31.7g47.7g34.6g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%396g1109kcal114.8g9.9g67.3g0g
Oliiviöljy 223g1970kcal0g0g222.7g0g
Leivinjauhe 50g87kcal2.6g18.7g0g0.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g16433kcal560.4g1954.4g680g90.6g
Valittu annoskoko2960g8217kcal280.2g977.2g340g45.3g
Annoskoko puolitettuna1480g4108kcal140.1g488.6g170g22.7g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531