Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy960g5088kcal75.8g307.2g403.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen200g1440kcal2g2g160g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g400g2400kcal84g26.4g216g0g
Kananmuna kuoreton 1400g1997kcal175g4.2g143.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g21850kcal673.6g679.6g1845.4g0g
Valittu annoskoko2960g10925kcal336.8g339.8g922.7g0g
Annoskoko puolitettuna1480g5463kcal168.4g169.9g461.4g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478