Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)624g250kcal6.9g44.9g3.1g8.7g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g400g240kcal4g18g16g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1062kcal121.5g0g64g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g320g80kcal3.2g18.2g0g8g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Chili mausteseos, Old El Paso8g22kcal0.6g3.9g0.5g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 640g618kcal19.3g125.3g2g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g4715kcal319.4g451.4g172.4g61.6g
Valittu annoskoko2960g2358kcal159.7g225.7g86.2g30.8g
Annoskoko puolitettuna1480g1179kcal79.9g112.9g43.1g15.4g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185