Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl550g715kcal72g1.6g45.6g0g
Sokeri340g1380kcal0g339.7g0g0g
Leivinjauhe20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Kuohukerma,valio,2dl420g1428kcal8.4g12.6g147g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Vadelma 800g329kcal8g32.8g6.4g29.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g10685kcal316.8g1342.2g406.2g77.6g
Valittu annoskoko2960g5343kcal158.4g671.1g203.1g38.8g
Annoskoko puolitettuna1480g2671kcal79.2g335.6g101.6g19.4g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168