Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 200g69kcal6.1g10g0.2g0g
Maito rasvaton 200ml200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Mustikka metsä- 500g220kcal2.5g32g3g16.5g
Raparperi 360g121kcal2.5g19.8g0.4g5g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g14630kcal230.8g2094.8g547.8g88.6g
Valittu annoskoko2960g7315kcal115.4g1047.4g273.9g44.3g
Annoskoko puolitettuna1480g3658kcal57.7g523.7g137g22.2g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678